Uncategorized

10 nejlepších her Android pod 15 MB

Každý z nás potřebuje občas přestávku od práce. Procházení našich stránek a učení nových triků, které mohou zlepšit vaše zařízení, je pouze jedním ze způsobů, jak si můžeme odpočinout. Hraní her s naším zařízením Android je další zábavný a relaxační způsob uplynutí času. Proto představujeme seznam s 10 nejlepšími hrami Android pod 15 MB, takže zůstaneme opravdu lehké hry.

Zřeknutí se odpovědnosti: Prahová hodnota 15 MB se týká velikosti stahování těchto aplikací. Všimněte si, že všechny tyto hry budou používat více úložiště než to.

Top Android hry pod 15 MB

1. HILT HERO

Náš seznam zahájíme hrou, která má více než 10 milionů stahování. Hero Hero je velmi návykový a má velikost stahování pouhých 12,78 MB, je to perfektní pro náš seznam.

Cíl této hry je jednoduchý. Držte prst a vypočítejte délku mostu, který je třeba postavit, aby se procházel útesem. I když se cíl může zdát nudný, zaručuji, že obtížnost poměrně jednoduché hry vás pořádá mnoho hodin.

[GooglePlay url = ””/]
2. Nekonečný skok ninja

“Není potřeba vysoce grafiky nebo vynikajícího zvuku … hry mohou být také jednoduché, ale návykové ..”. To je nejlépe hodnocená recenze hry a abych byl upřímný, nemohl jsem to říct lépe. Ačkoli poněkud stará (hrál jsem tu hru na mé staré Zte Blade) Yoo Ninja je stále velmi návyková a zábavná platforma.

Instrukce? Jednoduše klepněte na obrazovku a zkuste nezasahovat žádnou z bariér nebo spadnout dolů po útesu. Jeho velikost je o něco více než 11 MB, což z něj dělá jednu z nejlehčích her na seznamu.

[GooglePlay url = ””/]
Nenechte si ujít: 5 nejlepších her Android do 5 MB

3. Světelný dům

Zde je pro vás ohýbání mysli. Dodávejte napájení ze zdroje do majáku pomocí zrcadel a nanášení světlé fyziky. Tato zábava hraní logické hry je pro každého, kdo chce trénovat jeho mozek.

[GooglePlay url = ””/]
4. Pěšího obléhání hrdinů

Obléhací hrdina je přístup k již známému receptu rozzlobených ptáků, ale je jednoduchý, ale náročný. Má více než 180 úrovní, aby vás udržel obsazeno, a protože je vyvíjen MiniClip, úrovně se mohou v budoucnu množit.

[GooglePlay url = ”″/]
5. stolní tenis 3D

3D hra s velikostí stahování pod 15 MB. Jednoduchý koncept, ale náročný hratelnost. Přejeďte prstem přes obrazovku a zkuste zasáhnout míč. K dispozici je také arkáda a ligový režim. Vyberte si ten, který vám nejlépe vyhovuje a bavte se.

[GooglePlay url = ””/]
Musí si přečíst: 10 nejlepších her Android do 10 MB

6. Speedx 3d

„Nejhranější akcelerometr kontrolovaný tunelový závodník po celém světě se vrací“.

Tato hra nemá žádné složité ovládací prvky ani ovládací prvky vůbec. SpeedX 3D používá pouze akcelerometr vašeho telefonu, aby ovládal vaše pohyby. Uveďte aplikaci několik sekund, abyste kalibraci senzoru kalibrovali a je dobré jít. Nakloňte telefon, abyste se vyhnuli bariérám a pokusili se udělat nejlepší čas v kurzu. Speedx 3D obsahuje online režim, ve kterém můžete soutěžit proti ostatním.

[GooglePlay url = ”″/]
7. Pixel Kingdom

Tuto hru jsem hrál za poslední 2 hodiny a musím přiznat, že je to docela návykové. Cílem je pomoci vašim vojákům dosáhnout konce mapy, aby porazil nepřítele. Upgradujte je pomocí zbrusu nového vybavení, kupujte nová jednotka a staňte se králem pixel-land.

[GooglePlay url = ””/]
8. SWAT

Předpokládejme roli člena SWAT v tomto Android FPS. I když by grafika mohla být lepší, aplikace vám může nabídnout spoustu zábavných hodin. Mezi funkce patří upgrady zbraní a volání do leteckých úderů na vaše soupeře.

Získejte tuto arkádovou hru z obchodu Play kliknutím na odkaz ke stažení níže.

[GooglePlay url = ”″/]
Přečtěte si také: 5 nejlepších her Android do 20 MB

9. Špatný bankéř

Nikdo opravdu nerozumí ekonomice. Tato hra se však snaží popisovat složité ekonomické termíny v zábavném zážitku. Bad Banker je logická hra s mnoha podobnostmi s brilantním 2048. Zavedení dalších funkcí, jako jsou „konkurenti“ (dlaždice, které se nemůžete pohybovat), aby byla tato hra ještě zábavnější hrát.

[GooglePlay url = ””/]
10. Vovu

Ohromující minimální hra „spojujících teček“. Pokud chcete hru na ohýbání mysli, pak je VUVU pro vás. nic víc co říct.

[GooglePlay url = ””/]
Stáhli jste si některou z těchto her? Milovali jste je, nenáviděli jste je? Neváhejte a komentovat níže.

Přečtěte si další: 10 nejlepších her Android do 25 MB