Category

12 dní vánoční aplikace pro iOS aktualizováno na Vánoce 2012

to přichází stejně jako v té době roku, a také se rozšířil trochu radostné povzbuzení, Apple aktualizoval své 12 dní vánoční aplikace na mezinárodní úrovni pro rok 2012. Aplikace, která pracuje na iPhone, iPad a iPod Touch, bude zahájena do akce od 26. prosince a poskytne nový dárek každý den do dvanáctého dne – 8. ledna.

Dárky jsou k dispozici v různých formách. Jednoho dne můžete získat aplikaci, další den epizodu a ještě jeden den, malou sbírku melodií od předního umělce. I když ne každý dárek bude vkus každého spotřebitele, smíšená taška bude pravděpodobně fungovat alespoň pro každého, stejně jako s dvanácti splátkami, stojí za to zkontrolovat každý den zpět, co je v nabídce.

12denní aplikace je jen jednou z mnoha prospěšných metod, které můžete v této sváteční sezóně ušetřit peníze, a také pokud zůstanete naladěni na naši ochranu přímo zde v Redmond Pie, uděláme konkrétní extrémně nejlepší nabídky také protože úspora je věnována vaše pozornost. Obrovští designéři rádi snižují náklady na několik nejvyhledávanějších titulů, když se Santa Claus týká města, a také kromě toho, že je „sezónou být veselý“ s několika tituly předních titulů App Store.

26. tohoto měsíce vám poskytneme jemný tip, takže můžete jít a také se chytit několik materiálů stejně jako kdy. Je pochopitelné, že nemusíte chtít relativně zbytečnou aplikaci, která sedí na obrazovce vašeho domu (stejně jako vám posíláte liché, nežádoucí oznámení push), ale pro ty z vás, kteří rádi věci připravují předem, získejte aplikaci inspekcí odkaz níže.

Protože se jedná o celosvětové vydání, není nabízeno těm, kteří žijí ve Spojených státech. Propojili jsme se s kanadskou verzí, ale nejlepší možností je ukončit iTunes nebo aplikaci App Store na vašem zařízení iOS a také spustit rychlé procházení, abyste objevili verzi, kterou je vaší zemi jisté.

(Zdroj: 12 dní Vánoc pro iOS v App Store)

Nezapomeňte si prohlédnout naši galerii aplikací pro iPhone a galerii aplikací pro iPad a podívejte se na mnohem více aplikací pro váš iPad i iPod Touch.

Můžete nás dodržovat na Twitteru, přidat nás do svého kruhu na Google+ nebo se vám líbí naše stránka na Facebooku, abyste se informovali o všech aktuálních od společnosti Microsoft, Google, Apple i web.