Uncategorized

7palcový iPad s displejem sítnice údajně uvolní letos na podzim, cena za 200-250 $?

Pro ty, kteří se chtějí vlastnit iPad, ale poněkud odložili cenovou značkou s vysokou oblohou, vaše štěstí by mohlo být v dobrém případě, protože mlýn na pověsti je v současné době v overdrive se zprávou, že Apple má vydat menší iPad v říjnu počínaje pouhých 200 USD.

Existuje jen několik věcí, které si můžete zakoupit za méně než v obchodě Apple, a kromě Apple TV boxu a některých dolních iPodů je mnoho z nich jednoduše periferie. Zdroje Imore však naklonily blog zaměřený na Apple o nadcházejícím vydání, který klesne vedle dalšího iPhone za zlomek ceny smartphonu a plně naplněného sítnice, který vydal v polovině března .

Ačkoli vzhledem k tomu, že iPad je tak dominantní, by se mohlo divit, proč by společnost Tim Cooka obtěžovala uvolnění levnějšího, méně vybaveného modelu pro spotřebitele. Odpověď je základní – tím, že upustí zařízení za tak nepatrnou cenu, je to dýka pro jugular jakéhokoli jiného prodejce dostatečně statečného, ​​aby mohla soutěžit. Všichni Kindle a Galaxy Tab se všichni pokusili a nedokázali mít velký dopad, ale stále stále prodávali dostupná čísla. Vydáním 7palcového, 200-250 buck tabletu by Apple bezpochyby bezpochyby politikou trhu s tabletem s železnou pěstí Stalin-esque.

Pokud jde o formový faktor, zpráva naznačuje, že menší iPad bude zmenšenou verzí hlavního iPadu 9,7 palce, a pokud udrží rozlišení 2048 × 1536, hustota pixelů by vážila na špendlíku 326 DPI, rovná se kvalitě iPhone 4s.

Nízké cenové body naznačují, že nebudeme očekávat mnohem více než 8 GB v kapacitě, což je srovnatelné s 8 GB iPod Touch, který také váží 200 USD. IPod Touch zřejmě nebude nahrazen tímto menším iPadem – alespoň ne Apple, i když člověk má podezření, že po mluvení spotřebitele bude iPod Touch zapomenutou pamětí. Zpráva naznačuje, že oba budou prodávat vedle sebe, ale já prostě nevidím situaci, kdy spotřebitel zváží 7palcový iPad versus iPod Touch a nakonec si vybere.

Pokud jde o název, není slovo, i když bych za iPad Nano než Mini hodil o něco více peněz než Mini, vzhledem k tomu, že Apple před několika lety zakopal posledně jmenovaný moniker.

Myšlenky?

Můžete nás sledovat na Twitteru, přidat nás do svého kruhu na Google+ nebo se vám líbí naše stránka na Facebooku, abyste se informovali o všech aktuálních od společnosti Microsoft, Google, Apple a Web.