Category

2018 IPhone X Nástupce bude stát Apple o 10% méně na výrobu

Sestava 2018 pro iPhone Apple je lidem, o které se dlouho říká, že zahrnuje ne méně než tři nová zařízení-6,1palcový LCD iPhone, náhrada za Aktuální 5,8palcový iPhone X a nová, větší verze nazvaná iPhone X Plus a vážení s OLED obrazovkou 6,5 palce Big.

Podle zprávy New Digitimes bude pro výrobce výrazně levnější než zařízení, které bude vyměnit, což potenciálně umožní snížení ceny v maloobchodě.

Pokud je zpráva přesná, 5,8palcová náhrada iPhone X bude pro výrobce stát o 10% méně než současný model, přičemž v důsledku toho jsme mohli vidět, že počáteční maloobchodní cena za 999 USD jsme mohli vidět. Současný iPhone X stojí na výrobu kolem 400 USD, alespoň pokud jde o díly potřebné k jeho vytvoření, což znamená teoretické snížení nákladů ve výši 40 $.

Společnost Apple nedávno určila směr pro svou sestavu iPhone nové generace-který se bude skládat ze dvou iPhone na bázi OLED (5,85 palce a 6,45 palce) a 6,1palcového LCD modelu. Díky snížení nákladů může Apple umístit nové zařízení 5,85 palce jako nejlevnější model všech tří modelů iPhone nové generace, Lin věří.

Samozřejmě, i když nový iPhone X vidí snížení nákladů na materiály potřebné k jejich vytvoření, to nutně neznamená, že úspory budou předány spotřebitelům. Je také důležité si uvědomit, že náklady na materiály nejsou jediným faktorem při zvažování, kolik stojí při stavbě smartphonu, stejně jako skutečnost, že při plánování cenových bodů se také zvažuje i jiné faktory.

(Obrázek: iPhone X, iPhone X Plus, koncept iPhone SE2)

Toto je digitémy, musíme také zvážit minulou historii zdroje, takže to prozatím vezměte slušnou hromadou soli.

Můžete také chtít vyzkoušet:

Podpora mobilního ovladače PUBG na Androidu, iOS: Zde je to, co potřebujete vědět

Zde je oprava chybového kódu mobilní sítě PUBG a vyzkoušet iOS a Android

PUBG Mobile USA Version Apk, iOS ke stažení odkazy oficiálně vydané

Přihlášení kódů Fortnite Mobile Invite již nemusí být nutné hrát, tady je to, co potřebujete vědět

Odkaz Fortnite Mobile IPA pro stažení iOS je nyní k dispozici mimo App Store

Stáhněte si iOS 11.2.6 Odkazy na IPSW a OTA s opravou zpráv, které se havarují chyba

Útěk z vězení iOS 11.2.6 / 11.2.5 / 11.2.2 na iPhone a iPad [aktualizace stavu]

Útěk z vězení iOS 11/11.1.2 Na iPhone X, 8, 7, iPad pomocí Electra nebo Liberios [Aktualizováno]

Můžete nás sledovat na Twitteru, přidat nás do svého kruhu na Google+ nebo se vám líbí naše stránka na Facebooku, abyste se informovali o všech nejnovějších od společnosti Microsoft, Google, Apple a Web.