Uncategorized

2018 6.1-palcový LCD iPhone 9 pro použití nové technologie podsvícení pro displej bez rámečku

Apple se očekává, že koncem tohoto roku bude spuštěn ne méně než tři nové telefony iPhone a zatímco jeden z nich se očekává, že bude méně nákladná LCD Model se také očekává, že všechny tři telefony iPhone budou mít malé rámy podobné jako u iPhone X.

Zatímco používání obrazovek OLED umožňuje toto nesmírně možné – stačí se podívat na iPhone X – to samé nelze říci pro konvenční techniky výroby LCD. Podle jedné zprávy však může být odpověď za roh.

Podle nové zprávy vždy semifinačních digittimů vždy vyhrála japonská firma Nichia smlouvu jako jediným prodejcem podsvíceného systému, který bude použit v nové 6,1palcové LCD „iPhone 9“ díky nové generaci OF OF NOVINKY Technologie, která umožní menší rámy, než by to bylo obvykle.

Zatímco obrazovky smartphonu LTPS-LCD s podsvíceními používajícími čipy 0,4T mají dno rámce 4,0-4,5 mm, použití čipů 0,3T LED je může minimalizovat na 2,0-2,5 mm, což posílí konkurenceschopnost LCD obrazovky proti OLED všem (bez ránu)) Obrazovky panely, zdroje vysvětlené.

Balení 0,3T LED čipů pro podsvícení podsvícení smartphonů LTPS-LCD je mnohem obtížnější v přesnosti a stabilitě než o čipy 0,4T LED, poznamenané zdroje, přidání Nichia začalo výrobu 3,3 T LED čipů pro použití U špičkových modelů smartphonů spuštěných prodejci v Číně a Japonsku v první polovině roku 2018.

I když to umožní menší rámečky na mnoha LCD zařízeních, je stále nepravděpodobné, že budou stejně malé jako telefony iPhone s OLED panely uvnitř. Očekává se však, že rozdíl ve velikosti rámečku bude relativně malý, což umožňuje 6,1palcovým iPhone vypadat velmi podobně jako jeho mnohem nákladnější stabilnější kamarády.

Vzhledem k tomu, že Nichia má nyní exkluzivní obchod, vypadá to, že Apple může získat další zdroje pro stejné druhy panelů již příští rok, podle zprávy, přičemž další společnosti se také přicházejí online.

Epistar a Čína se sídlem v Číně Optoelectronics se sídlem v Číně jsou připraveni vyrábět 0,3T LED čipy, zatímco poskytovatelé LED založených na Tchaj-wanu jsou Everlight Electronics and Unity Opto Technology a čínští spolupracovníci Foshan Nationstar Optoelectronics a Shenzhen jsou schopni Of Balení 0,3T LED čipy pro podsvícení bočního hlediska, uvedly zdroje.

Očekává se, že všechny tři nové iPhone Apple iPhone, 6,1palcový iPhone, 5,8palcová náhrada iPhone X a 6,5palcový iPhone X Plus, bude debutovat kolem září s vydáním, která se objeví o otázce dne nebo týdnů později.

(Zdroj: Digitimes)

Můžete také chtít vyzkoušet:

Útěk z vězení iOS 11.4 Beta 3 na iPhone X, 8, 7 Používání Electra, tady je, jak [průvodce]

Downgrade to iOS 11.4 Beta 3, 2, 1 IPSW Stáhnout a útěk z vězení pomocí Electra nyní možné

Útěk z vězení iOS 11.4.1 Aktualizace stavu nyní, když Apple vydal novou verzi firmwaru

Downgrade iOS 11.4.1 na starší verzi firmwaru na iPhone nebo iPad [návod How-to]

Stáhněte si iOS 11.4.1 Konečné odkazy na IPSW, aktualizace OTA pro iPhone a iPad

Stáhněte si soubor profilu konfigurace iOS 12 beta 3 bez účtu vývojáře

Stáhněte si odkazy iOS 12 Beta 3 IPSW a nainstalujte na iPhone X, 8, 7, plus, 6s, 6, SE, 5S, iPad, iPod [tutoriál]

Můžete nás sledovat na Twitteru, přidat nás do svého kruhu na Google+ nebo se vám líbí naše stránka na Facebooku, abyste se informovali o všech aktuálních od společnosti Microsoft, Google, Apple a Web.