Uncategorized

2022 IPad prokopal nový iPad 10. genu Apple 3,5 mm

, který včera odhalil tiskovou zprávu, nemá konektor pro sluchátka, aby telefonoval, bylo to potvrzeno.

Nový iPad, který byl odhalen společně s obnoveným iPad Pro a aktualizovaným Apple TV 4K, nemá 3,5mm konektor pro sluchátka, že Apple byl tak populární pro odstranění iPhone před lety iPhone.

Nyní žádný ze současných iPadů nemá konektor pro sluchátka a lidem ponechává bezdrátové sluchátka, jako jsou AirPods Max nebo sluchátka, jako jsou AirPods a AirPods Pro.

Ti, kteří jsou stále přijati na to, aby využili šňůru, samozřejmě však budou vyžadovat, aby se dostali na ruce na USB-C na 3,5 mm konektoru pro sluchátka. Na Amazonu i u jiných obchodníků je mnoho, stejně jako Apple nabízí mnoho z vlastních 9 USD za 9 $. Pokud požadujete zapojení sluchátek do kanceláře nebo instituce, pokud je to nutnost, budete vyžadovat adaptér.

Kromě jacku je nový iPad obrovským vylepšením oproti předchozímu režimu. Bionic A14 je rychlejší než předchozí Bionic A13, zatímco odstranění tlačítka domu způsobuje mnohem modernější zážitek.

Senzor dotykového ID byl místo toho krok na tlačítko v horní části iPadu. Řešení ID zůstává funkcí nabízenou pouze na tabletech iPad Pro, bohužel.

Rovněž byste mohli rádi prohlédnout:

Stáhnout: iOS 16.1 / iPados 16.1 RC OTA Profil

Jak opravit špatné vypouštění výdrže baterie iOS 16 [průvodce]

Útěk z vězení iOS 16.0.3 na iPhone a aktualizaci stavu iPad

Kompatibilní a podporované iPhone, iPad, iPod Touch zařízení

Skryté funkce iOS 16: 100+ modifikací nám Apple neřekl

Stáhnout: iOS 16.0.3 Soubor profilu OTA, odkazy na IPSW

Stáhněte si iOS 16 konečné odkazy IPSW a také nastavení na iPhone 13, Pro, 12, Pro, 11, Pro, XS Max, X, XR, 8, plus [tutoriál]

Můžete nás dodržovat na Twitteru nebo Instagramu a dokonce i na naší stránce Facebooku, abyste se informovali o všech aktuálních od Microsoft, Google, Apple a Web.