Category

299 $ Xbox One Deal se vrací spolu s dalšími svazky na svátky [pouze omezený čas]

poté, co si užil ziskový prodej prodeje v černém pátku, který viděl, že Xbox One Break několik prodejních záznamů Spojených států, Microsoft se opět rozhodl představit Řada úspor, o nichž věří, bude konkurenceschopně Xbox One proti nedávno oznámené nechartované sbírce a Star Wars: Battlefront PlayStation 4.

Ve skutečnosti, vzhledem k rozmanitosti nabízených balíčků, to vypadá, jako by spotřebitelé mohli být přesvědčeni, aby spadli na stranu Microsoft a jeho Xbox One nad PlayStation 4 Sony’s PlayStation 4 tento Vánoce. Spíše než poskytování dvou velmi přesných balíčků, jako je Sony, společnost Microsoft oznámila snížení ceny o 50 USD, která je k dispozici na jakémkoli balíčku Xbox One během propagačního období. To znamená, že tyto balíčky konzoly Xbox One nyní začnou od pouhých 299 USD za balíček vstupní úrovně, který by před oznámením této nabídky prodával za 349 $.

Dohoda znamená, že ti, kteří hledají novou konzolu Xbox One, buď pro sebe, nebo pro milovaného člověka jako dárek, si mohou koupit následující balíčky za sníženou cenu:

Xbox One 500 GB Gears of War: Bundle Supreme Edition (299 $ dolů z 349 $)

Xbox One 1TB Halo 5: Balíček Guardians Limited Edition (449 $ z 499 $)

Xbox One 1TB Elite Bundle (449 $ dolů z 499 $)

Xbox One 1tb 3 Games Holiday Bundle (349 $ dolů z 399 $)

Xbox One 1tb Rise of the Tomb Raider Bundle (mimo skladování)

Xbox One 1tb Fallout 4 Bundle (349 $ dolů z 399 $)

Xbox One 500 GB The Film Film Videogame Bundle (mimo skladování)

Balíček Xbox One 1TB FIFA 16 (mimo skladování)

Xbox One 500 GB s Bundle Kinect (399 $ dolů z 499 $)

Xbox One 1TB Forza Motorsport 6 Limited Edition Console Bundle (mimo skladování)

Xbox One 1tb Madden NFL 16 Bundle (mimo skladování)

Microsoft chce napětí, že řada těchto balíčků s omezeným vydáním je téměř vyprodáno, například balíček Forza Motorsport 6, který je dodáván se speciální verzí konzoly včetně pevného disku 1TB a odpovídající ovladač s pogumovanými diamantovými úchopy a ty, které by měly jedno by měly mít jeden jednat rychle, zejména s ohledem na ještě větší snížení ceny. Propagace v současné době probíhá a bude probíhat do 26. prosince 2015, kdy se ceny vrátí k tomu, co byly před zahájením této nabídky.

Kromě této propagace Xbox One Bundles bude Microsoft také probíhat během vánočního období a do nového roku s novou propagací „Odpočítávání“. Počínaje 22. prosincem a probíhám do 7. ledna 2016 bude odpočítávání „největším digitálním prodejem roku pro rok pro obchod Xbox“, včetně více než 200 obchodů na hrách Xbox.

Můžete nás sledovat na Twitteru, přidat nás do svého kruhu na Google+ nebo se vám líbí naše stránka na Facebooku, abyste se informovali o všech posledních od společnosti Microsoft, Google, Apple a Web.