Category

IMAC 2012 je jedním tvrdým výrobcem, který má být opraven, odhalí Teardown

, kdykoli Apple uvolní nový Mac nebo přepracovat jejich sestavu zařízení pro iPhony s novým iPhone, iPod Touch nebo iPad, stala se tradicí pro tým iFixit to Získejte ruce na nový hardware a dekonstrujte ho bit-by-bit, abyste se podívali na inženýrství, které se dostalo do výroby zařízení a jednotlivých komponent pod kapotou. Současným hardwarem, který zasáhne naše police, je přepracovaný 21,5palcový iMac, který přistál minulý pátek, a jako vždy odpovídající roztržení odhaluje, vnitřní přitažlivost výrobce a také některé poněkud bezútěšné zprávy pro ty, kteří rádi pohrávají s hardwarem.

Jako výsledek podstatného roztržení se tým dospěl k závěru, že na konci roku 2012 by měl mít skóre opětovny pouze 3 z 10, přičemž 10 nepochybně naznačuje, že tvůrce je velmi snadno opravitelný. Ve skutečnosti by to nemělo přijít jako jakékoli úžasné překvapení s ohledem na podobné závěry, které byly vyvozeny o předchozích hardwarových vydáních společnosti Apple, jako je nový iPhone 5 a 13palcový MacBook Pro s displejem sítnice, s výsledkem je, že odborníci na opravy a amatérské hardwarové nadšenci budou mít Chcete -li pracovat tak o něco těžší, zbavit se nových překážek a dokončit práci.

Obtížnost, která je připojena k výměně vnitřního RAM a pevného disku výrobce, se uvádí jako hlavní důvody, proč je tento nejaktuálnější Mac používající tak obtížný opravit. Roztržení také odhalilo, že většina vyměnitelných složek v IMAC, jako je RAM, byla pohřbena za hlavní logickou deskou; což naznačuje, že dříve základní úkol pouhého přístupu ke komponentům byl nyní ztěžován. Někteří uživatelé budou okamžitě odloženi tím, že budou muset jít po délkách odstranění logické desky, aby to provedli.

Základní schopnost přidat druhý pevný disk do základního modelu 21,5 palce IMAC byla také odstraněna Apple. Chcete -li přidat další pevný disk do stroje, uživatelé budou muset mít sadu pájení, aby do hlavní logické desky přidali potřebná proprietární připojení. Rozhodně cesta, kterou nebude mnoho lidí chtít projít obavami z poškození stroje. Nový IMAC může mít tenčí aspekt formy a vypadat senzačně, ale absolutně přichází s vlastním souborem výzev.

(Zdroj iFixit)

Můžete nás sledovat na Twitteru, přidat nás do svého kruhu na Google+ nebo se vám líbí naše stránka na Facebooku, abyste se informovali o všech aktuálních od společnosti Microsoft, Google, Apple a Web.