Category

Počítače v hodnotě 60 000 USD, stejně jako osobní věci ukradené z House of Late Steve úkoly

Steve Jobs, spoluzakladatel Apple i bývalý generální ředitel, odpovídá za několik nejznámějších produktů viděných v současné technologii, jako Stejně jako jeho předčasná smrt v říjnu z rakoviny pankreatu zanechala velkou díru nejen ve své vlastní společnosti, ale technologická míč obecně.

Když se jeho domácnost snaží nabídnout svou ztrátu, někteří zvláště bezcitní i bezohlední jednotlivci se podle zprávy o MercuryNews vplížili do jeho domu Silicon Valley, aby odnesli více než 60 000 dolarů v hodnotě počítačů a dalších cenných předmětů.

Podezřelí jsou nyní uváděni ve vazbě za nedávný nezákonný čin, ačkoli nebyly vystaveny žádné informace o tom, zda produkty skutečně patřily samotným úkolům. Zástupce okresního prokurátora regionu Santa Clara Tom Flattery, který je členem jednotky High-Technology Crimes Unit, poznamenal, že dům úkolů na 2100 bloku ulice Waverley v Palo Alto se dostával a produkty byly převzaty zpět 17. července, jako když byly vzato zpět 17. července, jako když byly vzato zpět, jako když byly vzato zpět, jako když byly vzato zpět, jako když se staly produkty, které O několik týdnů později byl Kariem McFarlin (35) zatčen za zločiny.

[Obrázek kredit: Forbes]

McFarlin je nyní ve vězení za kauci ve výši 500 000 dolarů a také se předpokládá, že jeho domácnost nebyla v době, kdy k tomu došlo, v zařízeních. Pravda, kterou byl domov pod rekonstrukcí, znamenala lešení a různé další stavební věci byly přítomny i v okolí domu, což mohlo usnadnit zlomení a vstoupit do toho trochu jednoduššího na útočníka.

Laurene Powell Jobs, manželka zesnulého, fantastického inovátora, nebyla v té době v domě, nicméně, že není pochyb, že věří, že někdo, kdo prosévá s jejich rezidenční nebo komerční nemovitost, je opravdu nesmírně znepokojující.

Jobs byl v poplatku za Apple, když to poprvé přineslo iPod, stejně jako od té doby se obchod se sídlem v Kalifornii Cupertino v Kalifornii opravdu neohlédl. Úkoly pokračovaly jako Talisman společnosti s mnoha generacemi iPodu, než v roce 2007 představil revoluční chytrý telefon iPhone.

Řada MacBook, i když je stále fantastická nabídka za notebooky Windows, pokud jde o prodejní jednotky, revolucionizovala metodu, kterou se díváme na výpočetní techniku ​​na letu, stejně jako iPad, který byl vydán v režimu úkolů v roce 2010.

Kdyby nemoc nebyla dohoděna s prací, bezpochyby by vedl Apple do svého dalšího směru, stejně jako Tim Cook má rozhodně hodně práce, pokud má napodobovat úspěch svého předchůdce.

Můžete nás dodržovat na Twitteru, přidat nás do svého kruhu na Google+ nebo se vám líbí naše stránka na Facebooku, abyste se informovali o všech nejnovějších od společnosti Microsoft, Google, Apple i web.