Category

Apple plánuje letos přesunout 90 milionů jednotek iPhone 6S, nový výběr barev v závěsu

ve snaze vydělávat a následovat úspěchy, které byly spojeny s iPhone 6 a iPhone 6 Plus, Apple údajně plánuje výrobní běh rekordních proporcí pro svůj smartphone nové generace. Podle nové zprávy The Wall Street Journal nejen přidává váhu ke spekulacím, že produkce iPhone 6S začala v červnu v rámci přípravy na podzimní spuštění, ale také naznačuje, že Apple požaduje, aby dodavatelé zvýšili výrobu a vytvořili vytvoření Rekordní počet telefonů iPhone 6S včas pro oficiální zavedení data později v roce.

Pokud mají být čísla citovaná v článku věřena, zdá se, že Apple by se mohl během posledního peněžního čtvrtletí roku přesunout o 85 na 90 milionů jednotek iPhone 6S. Business Cupertino se podařilo zasáhnout oblast se spotřebiteli se zavedením iPhone 6 a 6 Plus, což mělo za následek přibližně 74,5 milionu jednotek létajících z polic během přesně stejného čtvrtletí roku 2014. Tento úspěch byl spojen s prospektivní integrací nových funkcí vedl Apple k přesvědčení, že může přesunout ještě více jednotek dalšího iPhone.

Kromě diskuse o dodavatelském řetězci zdroj rovněž docela hodně potvrzuje existenci řady dříve spekulovaných funkcí. Ačkoli se očekává, že hardware nové generace bude vizuálně totožné s iPhony, se kterými již máme, stejně jako každý den, vypadá to konkrétní, vypadá to, že bude vyráběno s celkovou obrazovkou s inovací Apple Force Touch, která je již přítomna v Apple Watch a nejnovější rozmanitost MacBooků. Je téměř konkrétní, že iPhone 6s bude také dodávat s výrazně vylepšenou součástí zadní kamery, která bude poskytovat vylepšení fotografií nadšencům.

Jedním překvapivým přírůstkem do sestavy iPhone 6S může být existence nové volby barev, která doplňuje vesmírnou šedou, zlaté a stříbrné volby, které již existují. Nejprve bylo naplněno, že Apple bude pokračovat ve stylu zlata zavedením zvýšené volby zlata, která se poněkud liší od stávajícího zlata. Specifické rohy však naznačují, že výběr navíc může být více růžovým řešením než zvýšené zlato.

Vzhledem k tomu, že výroba začíná jen minulý měsíc, měli bychom jen počkat až do září, abychom zjistili přesně to, co pro nás Apple má.

(Zdroj: WSJ)

Můžete nás dodržovat na Twitteru, přidat nás do svého kruhu na Google+ nebo se vám líbí naše stránka na Facebooku, abyste se informovali o všech nejnovějších od společnosti Microsoft, Google, Apple i web.