Uncategorized

Zde je pohled na první domy Apple HomeKit [Video]

House Builder KB House první odhalil, že by nabídl instalace HomeKit jako výběr na svém novém vývoji v loňském roce, stejně jako tento týden, firma Vzal si regionální zpravodajský kanál na prohlídku jednoho ze svých domovů, celkem s těžkou integrací technologie automatizace domu společnosti Apple.

Domy uvedené ve videu jsou součástí pokroku chápaného jako promenáda na Communications Hill. Nový pokrok je na 307 Adeline Street, San Jose a New vyvíjí rozmanitost z 970 000 USD na něco přes 1,1 milionu dolarů. V rámci těchto domů se mohou kupující rozhodnout, že bude také nainstalován systém HomeKit, s balíčky od 2 500 $ a odtud se zvyšuje v závislosti na vybrané konfiguraci.

KB House přidá zámky dveří, termostaty, osvětlení a stropní ventilátory na vyžádání s tím, co bylo spravováno prostřednictvím bezplatného iPadu a Apple TV.

Při instalaci i nakonfigurovaní mají majitelé domů vše, co vyžadují, aby mohli komunikovat se svým domovem v domě i kdekoli jinde s webovým připojením. KB House není jediný podnik, který se do zákonu zabývá. Weberhaus nedávno odhalil, že také nabízí instalace HomeKit jako výběr na svých předem vyrobených domech v Evropě, přičemž věci začínají koncem tohoto roku.

Společnost Apple nedávno poskytla svůj vlastní web HomeKit obnovení, včetně nového marketingového videa a přepracovaného rozvržení.

HomeKit trvalo dlouho, než se dostal ze země, stejně jako s WWDC 2017, několik měsíců pryč, všechny oči se týkají toho, jaké úpravy přijdou jako součást iOS 11. Očekává se, že iPhone i iPad software bude zahrnovat nové Kromě aktualizovaných funkčnosti HomeKit spolu s mnoha dalšími úpravami, jak přesně fungují gadgety, a také komunikují s jiným hardwarem kolem domu.

Podívejte se na video Kron 4, kde najdete, co je HomeKit schopen, když je ve správných rukou.

(Zdroj: Kron 4)

Rovněž byste mohli rádi prohlédnout:

HomeKit-Compatible D-Link OMNA 180 CAM HD nyní nabízeno v Apple Store

Aktualizace firmwaru ECOBEE3 přináší vylepšenou podporu Apple HomeKit, právě zde jsou podrobnosti

Stahování beta iOS 11, zvěsti, funkce, datum vydání [vše, co zatím rozumíme]

Stáhněte si Kodi 17 Krypton IPA Data na iOS 10 iPhone nebo iPad

Nainstalujte theos na iOS 10, abyste vytvořili vylepšení aplikací a útěku z vězení bez počítače, takto

Můžete nás dodržovat na Twitteru, přidat nás do svého kruhu na Google+ nebo se vám líbí naše stránka na Facebooku, abyste se informovali o všech nejnovějších od společnosti Microsoft, Google, Apple i web.