Category

Zadejte režim obnovy na iPhone 7 nebo iPhone 7 Plus, zde je návod, jak

Zde je návod, jak zadat režim obnovy na iPhone 7 nebo iPhone 7 Plus nyní, když Apple nahradil mechanické tlačítko domů kapacitním.

Zavedení iPhone 7 spolu s jeho tlačítkem kapacitního domova / dotyku se mohlo s průměrným majitelem zařízení dobře urovnat, ale s těmi, kteří mají důvod umístit své telefony do DFU nebo režimu obnovy, se přesně nevyrovná. Koneckonců, tlačítko Home bylo nedílnou součástí obou těchto procesů. Již jsme vám ukázali, jak zadat režim DFU na iPhone 7 nebo iPhone 7 Plus, takže nyní má ideální smysl, abyste vám ukázali proces režimu obnovy. Nejprve však uvidíme, jaký je rozdíl mezi režimem DFU a režimem obnovy.

Pro ty, kteří nemusí znát nebo nepochopit tento rozdíl, režim DFU nebo režim aktualizace firmwaru zařízení umožňuje zařízení propojit s iTunes bez softwaru Apple pro stolní počítače a načítání nejaktuálnější verze iOS do zařízení. Pokud jste z pozadí útěku z vězení, pak to v podstatě znamená, že donutí zařízení přeskočit proces IBOOT. To je důvod, proč je režim DFU preferován při downgradingu firmware na zařízeních. Režim obnovy ve srovnání má iboot přítomný a staví zařízení do polohy, kde iTunes může obnovit nebo upgradovat OS na zařízení s nejnovější veřejně dostupnou verzí iOS, kterou Apple nabízí.

Nyní, když je to jasné, můžete vložit svůj zbrusu nový iPhone 7 nebo 7 plus do režimu obnovy během několika sekund, pokud se objevila potřeba.

Krok 1: Nejprve získejte svůj iPhone 7 nebo iPhone 7 Plus, stejně jako doprovodný kabel Lightning a připojte zařízení k PC nebo Mac.

Krok 2: Spusťte iTunes.

Krok 3: Zde se trochu liší od předchozích telefonů iPhone. Se zařízením připojeným k počítači stiskněte a podržte tlačítko napájení/zámku s tlačítkem hlasitosti (namísto tlačítka domova, jako bylo na předchozích iPhonech).

Krok 4: Brzy uvidíte, jak se na obrazovce objeví logo Apple. Nepoužívejte jít z tlačítek, která ještě držíte!

Krok 5: Po chvíli zmizí obrazovka Logo Apple a bude nahrazena grafikou na displeji, která vypadá jako blesková kabelová televize, která vstupuje do loga iTunes uprostřed displeje, jak je znázorněno na obrázku níže. Toto je způsob zařízení, jak naznačovat, že iPhone 7 je nyní v režimu obnovy.

Krok 6: V tomto okamžiku by iTunes měl také vytvořit dialogové pole potvrzující, že připojené zařízení bylo detekováno v režimu obnovy, jak je vidět na níže uvedeném obrazovce.

Takže to máte. Pokud máte iPhone 7 nebo iPhone 7 Plus, měli byste nyní mít možnost dostat se do režimu obnovy bez problémů. Zatímco v tomto režimu můžete obnovit nebo upgradovat svůj iPhone kompatibilním firmwarem, který Apple stále podepisuje.

Můžete také chtít vyzkoušet:

Tvrdý restart / restart iPhone 7 nebo iPhone 7 Plus, tady je jak

iPhone 7 vs iPhone 7 Plus vs 6s vs 6s Plus vs SE [SPORTY SPECIS]

iPhone 7 Plus vs Galaxy S7 Edge vs Poznámka 7 [SPOLEČNOST SPECIS]

iPhone 7 Jet Black vs Black Color Comrov / rozdíl

Můžete nás sledovat na Twitteru, přidat nás do svého kruhu na Google+ nebo se vám líbí naše stránka na Facebooku, abyste se informovali o všech posledních od společnosti Microsoft, Google, Apple a Web.