Category

Vystavené knihy Apple Cook’s High Institution Year Book Obraty

Přemýšleli někdy, jaké hlavy těchto významných nadnárodních společností byly jako vyrůstat? Jsme si jisti, že máte, hlavně proto, že máme také. Ve skutečnosti je to důvod, proč jsme se tak zajímali o slyšení, že se na internetu nikdo jiný než hlava Apple, Tim Cook, objevil nové obrázky, když pracoval s vzděláváním, které ho vidělo, že skončil jako jeden z největších Profil chlap v podnikání.

Tyto obrázky, horké na patách obrázků, které ukázaly jeho předchůdce Steve Jobsovi, na jeho triumfálním návratu do Apple, tyto obrázky nám poskytují neobvyklý vhled do mladého Tim Cooka nebo alespoň přesně tak, jak vypadal, že vyrůstal!

Obrázky z Cookovy z roku 1975 a 76 ročenek s vysokou institucí se objevily na Redditu všech věcí poté, co je jednotlivec, který šel pod názvem Whitbaker, zpřístupnil.

Podle Whitbakera šel Cook do instituce v Robertsdale High Institution a také odtud obrázky pocházely:

„Tim Cook šel do přesně stejné vysoké instituce jako moje matka, stejně jako o něm mluvila velmi. To jsou fotografie z roku 1975 i ročenky z roku 1976 z Robertsdale High Institution v Robertsdale, Ala. Zemřela v únoru 2011. Avšak dodržoval jeho úspěch v Apple, stejně jako byl poněkud hrdá (byla o dva roky starší). Skupitelkou ročenky jejího seniorského roku, stejně jako byl součástí zaměstnanců ročenky. “

Takže to máte. Přidáme Whitbakerovu matku do seznamu fanoušků Tima Cooka, že? I když jsme u toho, udeříme kohokoli, kdo pracuje i pro Samsung.

Není divu, že obrázky ukazují, že Cook byl příjemcem „nejpohodlnějšího“ ceny dva roky. To je zjevně něco, co stálo mladému panu Cookovi v celé své roky v Apple, a vyvrcholil tím, že ten chlap byl udělen obrovský úkol po absolvování Steve Jobs.

Pokud by někdo někdy potřeboval důkaz, že být skvělým praktikantem v instituci byl skvělou věcí, měl by se snad dívat na Tim Cooka jako zářícího příkladu přesně toho, jak se věci mohou ukázat. Samozřejmě, Silicon Valley je poseté s lidmi, kteří udělali pravý opak, stejně jako stále pokračovali jako milionáři, takže možná je to jen důkaz, že pokud jste dostatečně skvělý, dojde k skvělým věcem bez ohledu na to, jak přesně to děláte v škola.

Jsme si jisti, že to instruktoři po celém světě nechtějí připustit.

Rovněž byste mohli rádi prohlédnout:

Historický návrat Steve Jobs do Apple v roce 1996 vystaven v nové neobvyklé sadě obrázků

Můžete nás dodržovat na Twitteru, přidat nás do svého kruhu na Google+ nebo se vám líbí naše stránka na Facebooku, abyste se informovali o všech nejnovějších od společnosti Microsoft, Google, Apple i web.