Uncategorized

Stáhněte si Gapps pro Android 5.1.1 Lollipop ROMS

Google Apps jsou integrovanou součástí ekosystému Android, který zpracovává většinu potřeb jednotlivce s širokou škálou služeb Google. Žádný jednotlivec Android to nedokáže udělat přes den bez aplikací Google, jako jsou Gmail, Google+, Mapy Google, Google Playstore, Google Play Services, Google Sync a mnoho dalších v seznamu. OEMS Tons jejich gadgety s nejnovějšími Gapps, když byla představena, ať už většina vlastních designérů ROM vynechává Gapps ve svých sestavách.

Android 5.1.1 je nejvýhodnějším vývojem mezi mnoha jednotlivci (Android M je stále v začátku), protože je stabilnější než dřívější sestavy lízátka. Mnoho návrhářů i přispěvatelů staví Android 5.1.1 ROMS, ale Gapps pro Android 5.1.1 skončil docela těžké najít. Většina lollipopových Gapps selhává z 5.1.1 z neznámých důvodů, ale právě zde je jeden pracovní balíček Gapps pro Android 5.1.1 Lollipop.

Je to však jen velmi malý svazek Gapps vážící kolem 91 MB, ale je přiměřené pro to, aby se vaše ROM každodenního řidiče. Tento svazek lze blikat jak na Android 5.1, tak i 5.1.1 ROM jako CM12 nebo CM 12.1 založené na vlastních ROM. Tady je tedy to, co jsou zahrnuty do balíčku GAPPS:

Služby Google Play 7.3.26

Obchod Google Play 5.4.12

Google Procházejte aplikaci/„ok Google“ všude

Facelock pro Smartlock

Průvodce nastavením

mnoho dalších…

Jak vidíte, že Gapps zahrnutý do svazku je velmi málo, je to však jediný svazek Gapps, který byl od nynějška efektivně nainstalován na Android 5.1.1 AOSP. Navíc je to ideální pro ty, kteří chtějí zůstat velmi málo a také nastavit další aplikace Google z obchodu Play. Uchopte tedy svazek Android 5.1.1 Lollipop Gapps z níže uvedeného odkazu a také jej flash z jakéhokoli typu vlastního zotavení.

Stáhněte si Gapps pro Android 5.1.1 Lollipop Roms

Pokud jste nováčkem pro vlastní ROM i blikající podnikání, použijte náš podrobný průvodce pro blikající data zipu s využitím jakéhokoli typu vlastního zotavení → Klikněte zde pro průvodce

Pochopíme, zda po blikání tohoto balíčku Gapps došlo k nějakému typu problémů.