Uncategorized

Po četných mřídách iPhone založených na úniku v černé barvě to vypadá nádherně v bílém [obrázcích]

, zdá se, že Technic World je docela zajištěn, jak bude vypadat další iPhone, stejně jako založené na únikových dílech , četné makety byly vyrobeny kvalifikovaní návrháři tam venku. Jeden bod uvedl, že návrháři zanedbali dodržování, je to, že iPhone je k dispozici ve dvou barvách, stejně jako jsme viděli různé rozumné záběry přesně toho, jak by mohla vypadat černá „iPhone 5“, nyní můžeme přesně vystavit přesně Jak se tento styl může ukázat v bílé barvě, díky těmto fantastickým vykreslování produkovaných čtenářem Gizmodo.

Přestože má styl řadu podobných rysů jako současný iPhone 4s, je výrazně odlišný k tomu, aby byl rychle rozeznatelný od současného vlajkového smartphonu společnosti Cupertino. Většinou se předpokládá, že zahrnuje větší obrazovku, přemístěný konektor pro sluchátka, Chrome Unibody i modifikovaný design reproduktorů, stejně jako jak vidíte, zatímco to vypadá krásně v černé barvě, pravděpodobně se zdá být mnohem stylovější v bílé barvě.

S výhledem na iPhone 3GS, který nebyl nikdy opravdu bílý, jsem byl na plotě, zda iPhone 4/4s vypadá mnohem lépe v černé nebo bílé barvě. Když jsem měl Black iPhone 4, vždy jsem viděl ten bílý jako poněkud lepkavý i levně vypadající, i když protože investování do jasnějšího odstínu iPhone 4s, musel bych uvést, že ji nyní upřednostňuji před černou.

S stylem založeným na uniklých částech namísto snadných pověstí a představivosti existuje velká možnost, že tyto obrázky mohou být reprezentativní pro konečný produkt, u kterého se očekává, že bude nabídnut koncovým uživatelům v souladu s prohlášením v září v září nebo říjen tohoto roku, v závislosti na tom, kde čtete.

Počáteční styly budou mít řadu slinivých ventilátorových ventilátorů, stejně jako zařízení, které bude extrémně první, aby získalo nedávno odhalenou iOS 6, se také očekává, že bude zahrnovat 4G LTE čip, který nabízí světelné buněčné připojení pro ti, kteří žijí v kompatibilních oblastech.

Zpátky na téma designu, osobně počítám, že luxusní deska Chrome je zcela doplněna bílým iPhone, stejně jako hypoteticky řečeno, pokud by Apple měl tento styl zítra uvolnit, s největší pravděpodobností bych čekal ve frontě na Bílý model.

To je můj pohled, který vás však vezme? Nechte své myšlenky – jako vždy – prostřednictvím typických médií níže.

Můžete nás dodržovat na Twitteru, přidat nás do svého kruhu na Google+ nebo se vám líbí naše Pageto na Facebooku, informujte se o všech posledních od společnosti Microsoft, Google, Apple i web.