Uncategorized

5 placených aplikací pro přizpůsobení v současné době zcela zdarma v obchodě Play

Pokud nás sledujete, jste si nyní pravděpodobně vědomi pravidelných prodejů aplikací Google v obchodě Play. Každý den existuje mnoho aplikací a her, které jsou k dispozici zdarma, zatímco četné vidí drastické škrty. To vše je v mnoha případech poměrně krátkodobé. Přinesli jsme vám, co si myslíme, že jsou některé z nejlepších aplikací, her nebo ikon balíčků z tohoto davu aplikací v prodeji. Tentokrát jsme zpět s několika placenými aplikacemi pro přizpůsobení, které byste měli vyzkoušet. Všechny tyto aplikace (a hra) jsou k dispozici pro úplně nejlepší zdarma v obchodě Google Play, ale nebudou dlouho. Nelíbí se vám všechny tyto nebo se vám nebude líbit. Přesto to nebude bolet, aby se pokusil zvážit následujících 5 zcela bezplatných aplikací pro přizpůsobení, které jsou prozatím zcela zdarma.

1. Planet x 3D živá tapeta

Pokud jste vesmírný blbeček, víte, že tam není mnoho, pokud vůbec nějaké, dobrý prostor s tématem živých tapet. Alespoň ne zdarma. Planet X 3D Live Tapeta není tak leštěná aplikace pro tapety, kterou jste bohužel hledali. Ale od nynějška je zcela zdarma po dobu 5 dnů, poté se vrátí ke své původní náklady, což je 0,99 $. Náklady, mimochodem, to není hodné, ale zcela zdarma to není špatný obchod, pokud jste do kosmických živých tapet. Existuje mnoho nastavení, s nimiž si můžete hrát, jako jsou 5 různých druhů planet na výběr, měsíce, gejzíry, jejich oběžné dráhy atd.

[GooglePlay url = ””/]
2. Color Flow 3D Live Tapeta

Zatímco jsme na živých tapetách, které nejsou hodné jejich cenovky, podívejme se na další. Color Flow 3D živá tapeta je také naprosto zcela zdarma na dalších 5 dní. Jeho původní náklady jsou stejné jako planeta X, což je 0,99 $. To není neočekávané vzhledem k tomu, že obě tapety jsou od stejných vývojářů. Barevný tok ve skutečnosti vypadá dobře na domovské obrazovce, ale nemůžeme zaručit, že nebude sát na vaší baterii.

[GooglePlay url = ””/]
3. Mech-X pro Zooper Widget Pro

Vývoj na Zooper Widget Pro se možná před chvílí zastavil, ale aplikace má stále velkou a věrnou fanouškovskou základnu a podporu vývojářů třetích stran. Mech-X pro Zooper Widget Pro se může pochlubit více než 73 přizpůsobený widgetovými kůží, které jsou vyrobeny s tématem „Luxus“. Styl, jemnost. Vášeň”. Původně to stojí 0,99 $, ale je zcela zdarma na další 4 dny. Pokud používáte Zooper Widget Pro, měli byste to určitě vyzkoušet.

[GooglePlay url = ””/]
4. Balíček ikon Zoro

Balíček ikon Zoro obsahuje mnohem více než 1150 ikon s plným rozlišením HD 192 x 192PX. Ikony jsou vyrobeny s plochým designem s vnitřním hraničním stínem, který jim dává míčový vzhled. V případě, že narazíte na nepodporovanou ikonu aplikací, podporuje ikony maskování ikon. V závislosti na dotyčné ikoně nelze maskované ikonu říci, kromě zbytku, nebo to může být. Tento balíček ikon je obvykle k dispozici za 0,99 $ (45 GBP), ale je zcela zdarma na následujících 5 dní.

Nenechte si ujít: 4 úžasné balíčky ikon, které budete milovat [#21]

[GooglePlay url = ””/]
5. Oreny – icon Pack

Oreny – Icon Pack se může pochlubit více než 1350 ikonami Full HD 192 × 192. Tyto ikony mají tvar Squircle, který popularizoval původní témata Samsung pro jejich vlajková zařízení Galaxy. Vliv Samsungu je vidět na skutečných ikonách uvnitř maskování Squircle, který je samotný průhledný, ale pro viditelnou hranici. Inteligentní použití blesku dává těmto ikonům vzhled podobný bublině a cítí, že bubliny byly směsí čtvercového a kruhového tvaru. Oreny je k dispozici zcela zdarma na další 4 dny, po kterých bude stát 0,99 $.

[GooglePlay url = ””/]
Může se vám také líbit: Vytvořte si vlastní balíčky ikon s mixérem ikon

Bonus: AceSpeeder3

AceSpeeder3 není nejvíce vyleštěná hra, kterou jste hráli. Grafika také není příliš vynikající. Ale AceSpeeder3 je zábavná hra a měli byste to určitě vyzkoušet, pokud změříte hru podle jejího zábavného kvocientu než vzhledu. Má tři režimy, 10 odlišných automobilů nebo strojů a 35 různých kurzů. Je to zcela zdarma na dalších 5 dní, po kterých bude stát 0,99 $ jako každá jiná aplikace na tomto seznamu. I když je to zábavná hra, není to něco, co byste chtěli koupit se skutečnými penězi.

[GooglePlay url = ”″/]

Přečtěte si dále
10 nejlepších témat substrátu pro Android (zdarma a placené)