Category

Beta Beta Apple IOS 16.1 přidává šedou hranici dynamického ostrova iPhone 14 Pro

, pokud jste si prohlédli svůj iPhone 14 Pro nebo iPhone 14 Pro Max a přáli si, aby jeho dynamický ostrov vyčníval trochu víc, vy, vy ” S nadcházející aktualizací iOS 16.1 to vypadá, že si budete přát.

Nejnovější beta beta iOS 16.1, jak uvádí MacRumors, přidává v určitých situacích novou šedou hranici dynamickým ostrovem.

Krok ukazuje, že je mnohem snazší zjistit v době, kdy by se jinak mohl mísit do pozadí. To ukazuje, že každý jednotlivec s tmavou tapetou nebo pomocí tmavého režimu uvidí šedou hranici kolem dynamického ostrova, když se používá.

To naznačuje, že kdykoli je dynamický ostrov aktivní, jako je zobrazení přehrávání hudby nebo jiná upozornění, objeví se hranice.

Stejná hranice však zmizí, když se dynamický ostrov nepoužívá nebo když je iPhone uzamčen, poznamenává MacRumors. Také neuvidíte hranici, pokud používáte lehčí tapetu.

Hranice se neobjevuje na lehčích barevných tapetách, kde je obrys dynamického ostrova již viditelný, a zmizí, když je iPhone odemknut nebo když se dynamický ostrov nepoužívá. Pokud přehráváte hudbu nebo používáte aplikaci, která zobrazuje obsah na dynamickém ostrově, hranice se znovu zobrazí.

Apple iPhone 14 Pro a iPhone 14 Pro Max jsou první, kteří nabízejí dynamický ostrov a Apple stále vylepšuje způsob, jakým vypadá a funguje.

Beta beta iOS 16.1 je nyní v rukou vývojářů i těch, kteří jsou na veřejném beta programu. Očekává se, že bude v nadcházejících týdnech zveřejněna veřejnost.

Můžete také chtít vyzkoušet:

Stáhnout: iOS 16.1 Beta 4 vydáno jako veřejné spuštění blížící se

Jak opravit špatný odtok výdrže baterie iOS 16 [průvodce]

Útěk z vězení iOS 16.0.2 na aktualizaci stavu iPhone a iPad

IOS 16 kompatibilní a podporované zařízení iPhone, iPad, iPod Touch

Skryté funkce iOS 16: 100+ změn Apple nám to neřekl

Stáhnout: iOS 16.0.2 OTA profilový soubor, odkazy na IPSW

Stáhněte si iOS 16 finální odkazy na IPSW a nainstalujte na iPhone 13, Pro, 12, Pro, 11, Pro, XS Max, X, XR, 8, plus [tutoriál]

Můžete nás sledovat na Twitteru nebo Instagramu a dokonce i na naší stránce Facebook se informovat o všech aktuálních od společnosti Microsoft, Google, Apple a Web.