Category

Vše, co vyžadujete porozumět HTC HD2

HTC, konečně v oficiálním prohlášení odhalil svůj dlouho očekávaný špičkový mobilní gadget s názvem HTC HD2, který byl dříve kódován jako LEO. HTC HD2 je napájena nedávno vydaným společností Windows Mobile 6.5 společnosti Microsoft a bude úplně prvním Windows Phone, která bude fungovat s více dotykovým podporou s HTC Sense (aka HTC Touchflo 3D 2.5), která byla dosud nabízena pouze u společnosti Android společnosti pouze v Androidu společnosti pouze v Androidu společnosti pouze v Androidu společnosti pouze v Androidu společnosti pouze v Androidu společnosti pouze v Androidu společnosti Android pouze na společnosti Android společnosti Android. Péma jako HTC Hero.

HTC HD2 vytvořila titulky spíše několikrát dříve a také již byla spekulována, že byla zavedena dlouho v říjnu 2009. Mnoho jejích specifikací již bylo pochopeno jednotlivcům s různými technologickými stránkami. Nyní jsou však zveřejněné informace oficiální a lze je také říci, že ti, kteří čekali, vzhledem k tomu, že na to dlouho, mají všechny důvody být šťastní! Kapacitní displej s vysokým rozlišením 4,3 palce 800 x 480, 5 mega-pixel automatické zaostření s bleskem a online klávesnici QWerty, která musí fungovat fantasticky na své velké vícedodovací obrazovce spojené s jeho tenčím stylem, než je iPhone, je neuvěřitelným přístroj. Totéž platí pro nový mobilní procesor 1GHz Snapdragon v Qualcomm, který musí poskytnout dostatečnou energii pro fantastickou reagující a plynulejší zážitek koncových uživatelů. Telefon také používá rychlé prohlížení, přiblížení a změnu velikosti pro prohlížení internetu, dokumenty Microsoft Office, papíry PDF a obrázky. Kromě toho nový HTC Sense for Windows Phone, který je vytvořen na třech principech-aby byl můj, zůstaňte blízko a také najděte nepředvídané zásoby přátelské k prstem a bohatým špičkovým individuálním zážitkem než jakýkoli typ Nabízený Windows Phone na trhu. HD2 také obsahuje digitální kompas, 3,5mm konektoru, blízkost a také senzor okolního světla, mobilní prohlížeč opery, přehrávač médií, RDS rádio a také softwarový aplikační program Navipanel GPS. HTC také sklouzla také v některých fantastických funkcích konektivity, s tethering pomocí Bluetooth i USB, plus systém Wi-Fi router, kde telefon může působit jako Wi-Fi router a dodávat bezdrátová data do vašeho počítače také do vašeho počítače jako jiné bezdrátové gadgety. Očekává se, že HTC HD2 bude v prodeji do listopadu letošního roku v Evropě nejprve, než se zavede v jiných částech světa za očekávané maloobchodní náklady ve výši 800 USD.

Zda HD2 bude ověřit, že je zabijákem iPhone, bude obecně záviset na tom, jak Great Windows Mobile 6.5 s HTC Sense funguje společně s tím, jak přesně populární designéři začínají přenášet své aplikace na Windows Market pro mobilní telefon. Apple iPhone s více než 75 000 aplikacemi má obrovský náskok, když se týká k dispozici počet vysoce kvalitních aplikací, jakož i velký vývojářská základna kolem platformy. Pro hloubkové srovnání hlavy-hlavy mezi HTC HD2 a iPhone 3GS zkontrolujte tento článek.