Uncategorized

Nechte příšerné klony Apple View začít [praktické video]

vázané na dubnové vydání v letošním roce, Apple View je jedním z nejočekávanějších produktů, které vycházejí z tábora Apple, protože původní iPhone. Jak se v posledních letech stalo přizpůsobeným, se svolením vzkvétajícího čínského průmyslu, repliky Apple View se objevily, jako by zítra nebylo. V nedávném videu vydaném replice vidíme, jak blízko je to skutečné věci, to je, dokud jej nevystřelíte.

Tato replika Apple View, kterou recenzoval unboxtherapy na YouTube, byla podrobně prozkoumána. K popisu tohoto čínského produktu bych mohl použít slovo „falešný“, ale není to jako by se producent dokonce pokoušel předat jako skutečný obchod. Tam, kde byla některá z vnitřních fungování docela zřejmá, Unboxtherapy využívá příležitost ukázat nám, jak by Apple View vypadal na vašem zápěstí, a dokonce ho porovná se zbytkem dostupných chytrých hodinek, jakmile bude oficiálně vydán.

Replika je podobná zobrazení Apple na frontě designu, až po digitální korunu, která lze také kliknout. Avšak tam, kde vám mohou být mírně větší rámy a menší obrazovka docela zřejmá, ne každý by mohl z dálky říci, že to není skutečná dohoda. Se syntetickým pleťovým popruhem-jen proto, že je to knockoff-je celková povrch produktu docela dobrý pro repliku. Určitě by byl případ značně náchylný k barevným kabátům, které odšourají a také škrábance.

Vypálení zařízení je místo, kde to všechno jde, s uživatelským rozhraním, které je prostě nechutné, když jdete do jemnějších detailů. Můžeme si být jisti, že stejné uživatelské rozhraní běží také v čínském mp3 přehrávači, ale to není překvapivé. Po zapnutí se pohled zachytil s mandarínským jazykem, který je legitimní vzhledem k tomu, že jednotky budou na čínském trhu široce prodávány.

Pohled je dodáván s funkcemi, jako je krokoměr, vytáčení, Bluetooth a také nějaká anti-skrytá funkce. Určitě to nestojí za to pro uživatelský zážitek, ale pokud si náhodou zakoupíte jeden během dnů před pohledem, můžete vždy zkusit žertovat některé bezradné přátele nebo kolegy.

Můžete nás sledovat na Twitteru, přidat nás do svého kruhu na Google+ nebo se vám líbí naše stránka na Facebooku, abyste se informovali o všech posledních od společnosti Microsoft, Google, Apple a Web.