Category

Nike Ditches Plans for Fuelband Android App, drží se s iOS a Web

Nike potěšila úžasný úspěch ve svém probíhajícím partnerství s Apple, aby přinesla své sportovní a sportovce zaměřené technologie nejprve iPod a mnohem nedávno zařízení iOS. Zejména palivový pás byl mezi aktivními lidmi podstatným hitem, a ačkoli bezdrátová synchronizace pro iOS není nic nového, předpokládání, které by taková aplikace pro Android následovala, by dnes nechaly své sny náhle sestřelit.

Když se jeden uživatel vynořil na Twitteru a naléhal na NIKE, aby již vytvořil aplikaci Android Sync, reakce společnosti zanechala pochybnosti o budoucnosti podniků FuelBand:

Právě teď se zaměřujeme na iOS a Web. Nepracujeme na aplikaci Android.

Samozřejmě se nejedná o ránu pro Android definující platformu, ale opět to přináší na světlo často trendový výskyt v mobilním prostoru. Dosah společnosti Android společnosti Google nepochybně trpaslík Apple iOS, přesto však vždy existoval přetrvávající pocit, že vývojáři a společnosti je upřednostňují. Četné z větších, vývojově náročných titulů z velkých aplikací domy mají tendenci dorazit dříve pro iPhone, iPad a iPod Touch, než říkají, Nexus 7 nebo Galaxy S III, a toto rozhodnutí Nike prakticky zakotvuje skutečnost , obvykle vzato, iOS je považován za mnohem životaschopnější možnost.

Není to ani jako by uživatelé paliva pro Android byli příliš domnívají se, že doufají v aplikaci podporovanou synchronizací. Nike loni v červnu tweetovala, že taková aplikace byla v dílech pro letní vydání, ale po asi šesti měsících ticha dnes hláskuje konec jakékoli spekulace aplikace Fuelband pro Android.

Chiny se samozřejmě vrtí v představě o tom, proč se Nike rozhodl tento postoj zaujmout. Jak bylo uvedeno výše, Apple i Nike sdíleli v posledním desetiletí blízký, vzájemně prospěšný vztah a s Timem Cookem, který se stal také členem představenstva sportovní společnosti, to může být jen případ protekcionismu.

Pak to může být jen další případ, kdy se vyhýbá Androidu kvůli jeho roztříštěné povaze, považované za hlavní důvod, proč je řada preferencí vývojáře k ekosystému Apple. Propojení v periferních s inherentně podobným iPhone, iPad a iPod Touch by se zdálo být úžasné řešení jednodušší než zásobování zabití Androidů as webovou službou, která se stará o všechny ostatní, nikdo nemusí být úplně chladný.

Můžete nás sledovat na Twitteru, přidat nás do svého kruhu na Google+ nebo se vám líbí naše stránka na Facebooku, abyste se informovali o všech posledních od společnosti Microsoft, Google, Apple a Web.