Category

PersistentAssistant vám umožňuje neustále konverzovat se Siri

Už jste někdy cítili, že jste v případě, že jste se snažili konverzovat se Sirim? Koneckonců, Apple inzeruje svého digitálního asistenta jako „inteligentní“, ale přemýšlí o tom, že si musíte říct/to, když chcete mluvit, nezdá se, že je to pro mě po celou dobu povoleno. Pro ty, kteří přemýšlejí o tom, o čem mluvím, je mít záda i první konverzace se Sirim ekvivalentem probuzení dobrého přítele, stejně jako jim něco řekne, jen aby je podzimní ideální zpět spali.

Už nebudeme muset zažít v rukou ignorantského Siriho, díky designérovi iOS Bradleym Friedmanovi a jeho trvalému úpravě, která je nabízena z obchodu s vězením Cydia. Balíček, který odloží poněkud chytlavé jméno, je opravdu fascinující a prospěšný a rozhodně něco, co jsem ještě předtím neviděl nebo dokonce nevěřil. Pokud se to týká využití Siriho pro velké množství uživatelů, včetně mě, zdá se, že se upadl do společnosti Apple, která stiskne a drží tlačítko domu, aby jej vyvolalo.

Co přesně tedy dělá perzistentní assistant? Bundle je jedním z těch, které skutečně dělají pouze jednu věc, což v tomto případě zajišťuje, že Siri zůstane v pohotovosti během konverzace nebo jinými slovy; Ujistěte se, že digitální asistent zůstává „přetrvává“. Po povolení modifikace Siri zůstane praktická a upozorňuje od prvního okamžiku, kdy jednotlivec vyvolá asistenta až do doby, kdy bude zamítnut z pohledu nebo zrušen stisknutím tlačítka domu. Při instalaci zásobníků iOS tomu tak není, stejně jako poté, co byl vyzván Siri, jednotlivci zjistí, že musí klepnout na tlačítko Siri, kdykoli se chtějí zeptat nebo něco říct.

Myslím tím skutečnou výhodou perzistentního úpravy úpravy je umožnit to, co se cítí jako skutečná konverzace proudit mezi Siri i uživatelem, což naznačuje, že kdykoli vývoj Apple přestane mluvit, okamžitě začne poslouchat hlasovou interakci uživatele – stejně jako to musí být upřímně. Po instalaci PerzistentAssistant nepřipojuje obrazovku domu s jakýmkoli typem dalších ikon, ale zahrnuje panel základních možností s aplikací Nastavení. Jednotlivci budou mít schopnost přepínat úpravu nebo vypnuto, což musí mít podle mého názoru všechny nabídky mobilních substrátů.

PersistentAssistant je nabízen jako doplňování stahování poplatků od Cydia a potřebuje si Siri schopný gadget s nainstalovaným iOS 5 nebo vyšší.

Nezapomeňte si prohlédnout naši galerii aplikací pro iPhone a galerii aplikací pro iPad a podívejte se na mnohem více aplikací pro váš iPhone, iPad i iPod Touch.

Můžete nás dodržovat na Twitteru, přidat nás do svého kruhu na Google+ nebo se vám líbí naše stránka na Facebooku, abyste se informovali o všech aktuálních od společnosti Microsoft, Google, Apple i web.