Category

Windroid Universal Android Toolkit | Root & TWRP

dnes Android dominuje světu chytrých telefonů. Přestože je mladší než některé hlavní operační systémy, jako jsou iOS a Windows Phone, podařilo se mu vytáhnout miliardy uživatelů po celém světě, což z něj činí nejoblíbenější platformu na světě.

Existuje několik aspektů, které způsobují, že uživatelé Androidu se cítí privilegovaní a způsob, jakým lze OS přizpůsobit prostřednictvím vývoje na míru, je jedním z těchto faktorů. Zakořeněním a instalací obnovy na zakázku na zařízení Android můžeme otevřít bránu neomezené možnosti, abychom získali nejlepší možné vizuální vylepšení a výkon.

Na rozdíl od zařízení Apple a Windows jsou zařízení Android vyráběna stovkami OEM, kteří zakrývají vanilkový Android s vlastní chutí podpisu. I když tato velká rozmanitost dodává uživatelům velkou řadu volby, po výběru také přidává malou komplikaci. Metoda zakořenění pro různá zařízení Android se liší a na zakázku vyrobené pro jedno zařízení nelze nainstalovat na ostatní.

Naštěstí, aby Android pomohl zjednodušit takové věci pro uživatele, má velmi talentovanou rozvojovou komunitu. Výsledkem je, že máme několik univerzálních vykořisťování zakořenění, které bezchybně fungují na velkém počtu zařízení z různých OEM. Využití jako ioroot, ručník, Stumproot, Sunshine, Kingoroot atd. Jsou jen několik příkladů.

Windroid Universal Android Toolkit vyroben společností WindyCityRockr z XDA, přidává do takových univerzálních kořenových nástrojů novou dimenzi integrací funkcí, jako je odblokování bootloaderu a blikající obnovení TWRP na tunu zařízení Android (zejména zařízení HTC a Nexus v tuto chvíli). Tento nástroj je ve skutečnosti kompilací příkazů ADB a Fastboot spolu s online zdroji.

Jakmile je zařízení připojeno k počítači, stáhne si požadované motoristy ADB a požádá vás, abyste vybrali zařízení z dostupného seznamu. Poté budete mít přístup a provádět možnosti, jako je odemknutí bootloaderu, tlačení SuperSU a blikající obnovení TWRP v telefonu nebo tabletu. Vzhledem k tomu, že Windroid Universal Android Toolkit stahování požadovalo soubory z webu, musíte mít funkční připojení k internetu, abyste je mohli používat.

Rysy Windroid

Podporuje spoustu zařízení

Odemknutí bootloader

Automatické vyhledávání tokenu HTC

Získejte trvalý kořen

Flash na míru vyrobené zotavení

Flash na míru vyrobené jádro

Flash na zakázku Roms

Sideload Zips

Stiskněte soubory

Nainstalovat aplikace

Relock Bootloader

Více…

Screenshoty

Windroid Toolkit

Stáhněte si Windroid

Windroid Toolkit v3.1.exe | Zrcadlo