Uncategorized

Stáhněte si tapety Honor Play Stock (29 FHD+ Walls)

V DroidViews se vždy snažíme o to, abychom sdíleli tapety na zásoby ze současných a největších chytrých telefonů. Dnes máme tapety na čestné hry v plné kvalitě HD+. Celkový počet tapet je 29 a můžete si je stáhnout zdola. Než však přímo přejděte dolů na odkazy na stahování, ušetříte prosím čas na to, abyste se nejprve dozvěděli o specifikaci Honor Play.

Herní smartphone z Huawei’s Honor Suband, The Honor Play
Populární čínský výrobce smartphonů Huawei odhalil nový herní smartphone pod jejich čestnou značkou s názvem Honor Play začátkem tohoto měsíce 6. června. . Honor Play je poháněn nejnovějším a nejvíce, mocným a mocným Kirinem 970 SOC spojeným s GPU Mali-G72 MP12, který má GPU Turbo pro zlepšení herního výkonu spolu se 4 nebo 6 GB RAM v 64 GB vnitřní paměti konfigurace. Naštěstí je v Honor Play pro rozšiřitelné úložiště přítomen slot pro kartu microSD. Společnost Honor také zaměstnávala zvukovou techniku společnosti pro dodávku 3D herních zvuků a virtualizace kanálu 7.1.

Fotografie je zpracována s duální konfigurací vačky vzadu s kombo 16MP + 2MP senzorem. Dvě kamery vzadu jsou poháněny AI Core Kirin 970, NPU (UNOCESS CONSPROUSHING LET) a rozpoznávání funkcí pro více než 500 scén. 16 MP Selfie střelec je vpředu s 3D portrétním osvětlením podobné tomu, že je uvedeno na iPhone. Kamery vpředu i vzadu mohou nahrávat video s rozlišením až 1080p a 4K @ 30fps.

Baterie 3750 mAh je na palubě čestné hry, která udržuje světla zapnutá. Pokud jde o stranu konektivity čestné hry, máte všechny pokryty Wi-Fi 802.11 A/B/G/N/AC, Bluetooth 4.2 LE s A2DP a APTX HD, GPS a další. Naštěstí si hra Honor ponechává starý starý konektor pro sluchátka, my všichni milujeme. Jako biometrické ověřovací možnosti jsou k dispozici skener otisků prstů a případně odemknutí obličeje. Honor Play běží na Android 8.1 Oreo EMUI 8.2 z krabice.

Ceny a barevné možnosti
Pokud jde o ceny, varianta 4 a 6 GB RAM The Honor Play vás vrátí kolem CNY 2000/310 $ a CNY 2 400/375 $. Honor hra je k dispozici v Aurora Blue, Magic Night Black a Nebula Violet Paint Jobs.

Design, proč mnoho OEM vydává Apple iPhone X?
Čestná hra se vydává za iPhone X.
Design Wise, The Honor Play vypadá elegantně a sofistikovaně zároveň připomínající iPhone X a.k.a. „Fruitphone X“. Neexistuje však žádné odmítnutí skutečnosti, že čest byla pouze a inspirována pouze „Fruitphone X“, přičemž mrtvý vyzváněč je, že notoricky známá a kontroverzní zářez vystupoval vpředu. Otočte čestnou hru a znovu vzadu, má svislý umístění modulu vačky, které vypadá podobně jako na „Fruitphone X“.

Tapety na čestné hry

Máme ruce na 29 oficiálních tapetách akcií, které jsou přítomny na čestné hře.

Stáhněte si zip prostřednictvím níže uvedených odkazů nebo kliknutím zvětšíte níže uvedené tapety a poté jej uložte do telefonu nebo počítače. Rozlišení tapet je 2160 x 2340 px.

Honor Play Stock Wallpapers.zip | Zrcadlo (38,9 MB)

Stáhněte si všechny tapety

Související stahování:

Tapety Xiaomi Black Shark

Xiaomi Mi 8 tapety

Tapety nokia x6

Tapety na přehrávání moto z3