Uncategorized

Analytik uvádí, že Mac Apple založený na Apple se objeví v první polovině roku 2021

, že už měsíce, ne-li roky navržený procesorem navrženým Apple, se nepřetržitě objevily zvěsti o novém počítači Apple. Za předpokladu, že rychlost a podávání energie využívající iPhony i iPady, dává spoustu smyslu. Kdy však?

Podle nové výzkumné studie Ming-Chi Kuo, kterou si vybrala MacRumors, bude v první polovině roku 2021.

I když analytik neexistují žádné konkrétní podrobnosti, je skvělou zprávou, že konečně mít časový rámec na něco, co jsme očekávali po dlouhou a dlouhou dobu. Procesory společnosti Intel zažívají zejména problémy s teplým i rychlostí v notebookech, takže 12palcový MacBook a další menší notebooky budou mít prospěch.

Samozřejmě, přesun Mac do procesorů Arm má jednu obrovskou výhodu. Všechny platformy společnosti Apple pak budou moci spustit přesně stejné aplikace, něco, co se Apple zjevně snaží umožnit s MacOS Catalinou i Catalyst.

Časový rámec dodávaný Kuo přišel téměř v průchodu, když diskutoval o novém procesu 5NM pro procesory navržené Apple.

Očekáváme, že nové produkty společnosti Apple za 12-18 měsíců přijmou procesory vyrobené 5nm procesem, včetně nového iPhonu 2H20 5G, nového iPadu 2H20 vybaveného malým LED a také novým 1H21 Mac vybaveným procesorem vlastního návrhu. Věříme, že podpora iPhone 5G, přijetí geniální technologie panelu střední velikosti, jakož i první přijetí procesoru vlastního návrhu MAC jsou klíčovým produktem společnosti Apple a inovační strategie. Za předpokladu, že procesor je hlavním prvkem nových produktů, věříme, že Apple po epidemickém ohnisku zvýšil investice související s 5NM. Apple, který Apple zabírá mnohem více zdrojů přidružených prodejců, bude bránit vývoji konkurentů.

Apple již dlouho chtěl řídit všechny prvky svých zařízení, stejně jako procesory jsou v tomto procesu jen dalším krokem. Současné tablety iPad Pro již nejjemnější mnoho notebooků, pokud se to týká výkonu, takže na této frontě nejsou absolutně žádné obavy.

Roll on H1 2021!

Rovněž byste mohli rádi prohlédnout:

Stahování: iOS 13.4 / iPados 13.4 Beta 2 odkazy IPSW, aktualizace OTA

Jailbreak iPhone 11 Pro Max s UNC0ver 4.0.0 na iOS 13.3 Nyní

Checkra1n pro Windows Alternative: Jak přesně využít RA1NUSB pro iOS 13.3 útěk z vězení

Útěk z vězení iOS 13.3.1 Využití checkra1n, zde je přesně to, jak [průvodce]

Stahování: iOS 13.3.1 Konečné odkazy na IPSW, aktualizace OTA a iPados 13.3.1 vydané pro kompatibilní zařízení

Downgrade iOS 13.3.1 na iOS 13.3 pro checkra1n útěk z vězení, tady je jak

Útěk z vězení iOS 13.3 Využití checkra1n, zde je přesně to, jak [průvodce]

Stáhnout Checkra1n iOS 13.3.1 IPA útěk z vězení, zde je přesně to, jak [0.9.8 beta]

IOS 13/13.2.2 Výpis z vylepšení vězení pro checkra1n

Apple si užijte EKG App Hack: Povolit mimo nás v nepodporované zemi na sérii 5 a 4 bez útěku z vězení

Můžete nás dodržovat na Twitteru nebo Instagramu a dokonce i na naší stránce Facebooku, abyste se informovali o všech aktuálních od Microsoft, Google, Apple a Web.