Uncategorized

Existující případy Apple iPhone 6, 6 Plus se hodí k vašemu novému iPhone 6s, 6s Plus

, pokud jste ten typ jednotlivce, který miluje držet krok s současnou technologickou křivkou tím, že zajistíte, že máte nejnovější a největší největší Vydání smartphonu, pak si budete plně vědomi souvisejících výdajů, které přicházejí s udržováním tohoto stavu. Nákup nového zařízení každých dvanáct měsíců může být dostatečně špatný, zejména když se na určitých územích objeví cenové zvýšení v důsledku kolísajících měn, ale tento problém je často umocněn potřebou také nakupovat nové příslušenství. Na této frontě je několik dobrých zpráv s vlastním digitálním obchodem společnosti Apple, což naznačuje, že jeho stávající oficiální případy pro iPhone 6 a iPhone 6 Plus by měly odpovídat jeho nejnovějším modelům 6S.

Zatímco Apple nemůže vyjít s veřejným prohlášením, aby potvrdil, že všechny stávající příslušenství a případy třetích stran budou perfektně fungovat s novými modely iPhone, může alespoň potvrdit, zda jeho vlastní stávající kožená a křemíková pouzdra pro 6 a 6 Plus bude pracovat s 6S a 6S Plus. A to je přesně to, co udělali. Čtení do formulace spojeného na nové stránce IPhone 6S/6S Plus Plus vypráví svůj vlastní příběh:

Pouzdro se hodí pohodlně a vaše iPhone 6s Plus nebo iPhone 6 Plus se stále cítí extrémně štíhlé, a to i s případem.

Pouzdro se hodí pohodlně a vaše iPhone 6s nebo iPhone 6 se stále cítí extrémně štíhlé, a to i s případem.

Dále, pokud rozšíříte pohled „kompatibility“ pro jakékoli kožené nebo křemíkové případy, uvidíte uvedené modely 6 i 6s:

Tato informace nám v podstatě říká, že navzdory tomu, že iPhone 6s a 6s Plus jsou v určitých rozměrech trochu chunší, mělo by to stále pěkně zapadnout do stávajících případových příslušenství, přinejmenším to je to, co se zdá být v případě oficiálních příslušenství Apple.

Pokud jde o všechny ostatní případy třetích stran, mnohem častěji než ne, jsou obvykle vyvíjeny s tím, co se v nich může zdát jako malé množství hry, ale natolik, aby pokrylo tento typ situace. S tím bylo řečeno, neuvěřitelně těsné případy, které existují na trhu s příslušenstvím, vás mohou zklamat, když se pokusíte dostat do něj trochu silnější iPhone 6s/6s Plus.

(Zdroj: Apple)

Můžete také chtít vyzkoušet:

iPhone 6s Plus vs 6s vs iPhone 6 Plus vs 6 vs 5s [SPECTIONS SMOCES]

Můžete nás sledovat na Twitteru, přidat nás do svého kruhu na Google+ nebo se vám líbí naše stránka na Facebooku, abyste se informovali o všech posledních od společnosti Microsoft, Google, Apple a Web.